Pyydä tarjous

Kaikki tapahtumasi osanottajat nauttivat olostaan ja hyvästä ruoasta. Tarjoilijat kiertävät pöydästä toiseen palvelemassa kaikkia tarpeita.

Yhtäkkiä yksi tarjoilijoita pahoittelee ruokailuvälineiden heikkoa laatua ja näyttää, miten ne taipuvat mahdottomiin muotoihin kuin taian koskettamana.

Toinen tarjoilija huomauttaa tahdikkaasti ruokailijalle, että ruoka tulee nauttia tapahtumapaikalla eikä sitä saa viedä mukanaan samalla, kun vetää salamin vieraan taskusta.

He näyttävät henkilökunnalta, mutta outoja ja ihmeellisiä asioita näyttää tapahtuvan minne ikinä he menevätkin.

Ihmiset alkavat panna nämä tekijät merkille ja haluavat nähdä heidät omassa pöydässään läheltä. Kun he häviävät keittiöön, keskustelu juuri todistetuista tapahtumista virtaa vapaasti.

Myöhemmin he tekevät paluun, tällä kertaa koko yleisön eteen paljastamaan itsensä ja vetämään varmasti mieleenpainuvan loppuhuipennuksen illalle.

Tämä ryhmä, Taikovat Tarjoilijat, koostuu yksinkertaisesti Suomen parhaista taikureista. Kaikki ryhmäläiset ovat palkittuja ja palkinnoista löytyy mm. Vuoden Ravintolataikuri, Vuoden Taikuri ja Eurooppalaisen Korttitaikuuden ensimmäinen palkinto.

Jos haluat olla ehdottoman varma siitä, että saat korkeimman laatuluokan taikaviihdettä, valitse Taikovat Tarjoilijat.

Kuvittele tilanne

Keitä he ovat?

Mitä tapahtuu?

TAIKOVAT
TARJOILIJAT